Gepost op

winactie!

Wie me op Instagram volgt, had het vast wel gezien. Afgelopen week had ik daar een winactie, omdat ik al meer dan 1000 volgers heb. Wauw, zo bijzonder dat jullie me allemaal volgen. Ik hoop oprecht dat jullie dat ook blijven doen! Om te laten merken dat ik zo blij ben met jullie, had ik een winactie bedacht. Een knuffeldoekje in kleur naar keuze.

dearest design andijk knuffeldoekje doekje knuffel babyspeelgoed haken gehaakt konijn

En heb ik geweten dat ik een winactie organiseerde… super zeg, wat een onwijs leuke reacties! Maar er kan er natuurlijk maar eentje de winnaar zijn. En dat is Hilda @createdbyhilda. Van harte gefeliciteerd Hilda, ik stuur het grijze knuffeldoekje zo snel mogelijk naar je op en hoop dat je er veel plezier mee hebt!

Wil je ook graag zo’n lief knuffeldoekje voor je kleintje of wil je deze cadeau doen aan een ander? Dat kan natuurlijk! Laat een reactie achter of stuur een pb via Facebook of Instagram en dan neem ik contact met je op.

Liefs, Esther

Gepost op

Welkom in mijn haakwereld

dearest design andijk esther zwagerman haken crochetMijn naam is Esther, ik ben getrouwd met Mike en samen hebben we vier prachtige kinderen; Saar, Teun, Jet en Wout. Haken is mijn passie en ondertussen ook al veel meer dan alleen een hobby. Van haken word ik blij en krijg ik energie! Voornamelijk haak en ontwerp ik producten voor de allerkleinste en allerliefste: dearest. Zo ben ik op de naam Dearest Design gekomen. Daarnaast geef ik ook graag haaklessen/workshops.

Het begon allemaal met het cadeautje wat ik van mijn moeder kreeg in 2010/2011, toen ik zwanger was van onze oudste dochter. Een gehaakt uiltje met een muziekdoosje, in de kleuren van de babykamer. Zo leuk! Dat wilde ik ook kunnen. Dus ben ik aan de slag gegaan met haaknaald, een bolletje wol en een patroon.

Heel ver kwam ik niet, want ik snapte er echt helemaal niets van. Maar na één verhelderend YouTube-filmpje was de basis gelegd. Geïnspireerd door de mooiste creaties op pinterest ben ik gaan oefenen, oefenen, oefenen. Ik kan nu zelfs wel zeggen dat ik niet meer zonder kan. Eerst haakte ik alleen voor mezelf of vooral de kleine, maar al snel kwamen er verzoekjes binnen. Wauw, hoe leuk is dat. Dat anderen mijn werk ook zo mooi vinden!

Sinds 2012 heb ik een Facebook pagina, om meer bekendheid te krijgen en om een overzicht te hebben van wat ik allemaal haak en wat er mogelijk is. Wat een leuke opdrachten heb ik al mogen maken. Sinds 2015 geef ik ook haaklessen. Zo leuk om het anderen te leren en ze enthousiast te maken!

Nu in 2018 vind ik dat het tijd is dat er ook een echte website/webshop/blog komt. Stapje voor stapje wil ik jullie met deze website mee te nemen in mijn haakavonturen, want ik heb nog zoveel leuke ideeën voor de toekomst! Laat gerust een berichtje achter.

Liefs, Esther